Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


84.rész

2008.10.03

Marychuy nem tudja hogy lesz ezután de szembenéz a hibáival. már nem bojgatja a multat Juannal de vár rá. A gyerekével is szépen elbeszélget az apjáról.Ceci még mindig gondolkozik hogy esetleg segítséget kérne vkitől és hol lehet. aztán leadták a tegnapi jelenetet. Juan a tárgyalás után vált pár szót Blancával így Patr. se árulja el hogy kit kerestek. Este Juan M.re gondol hogy kivánja legyen boldog merthogy szomorú hogy megházasodik de nem lehet önző. és ő még mindig szereti.Cande nem szeretne már bujkálni.és talán most már megtalálhatná találkozhatna szüleivel a segítségüket elfogadni ebben a helyzetben..M. még mindig nem szeretne velük megismerkedni. Ekkor kopogtat Ceci. Cande meglesi kia az és elmondja M.nek aki nem tudja kinyissák e. Elég sokat kopog mire a szomszég aki ugye nem tud semmit elmondja hogy itt nincsenek megint egy csalódás..

Leo elmegy Mexicoban lesz egy hotelban lakik majd és keresgél. Megkéri Michát adja meg Anselmo címét és akkor majd együtt keresik M.et. Micha félve adja meg azért..

Ceci elmegy és otthon férje tűkön ülve várja haza amikor elmondja hogy hol volt és nem járt sikerrel már ismét vigasztalhatják.. M. nem tudhatja de nem is érdekli mit akart tőle Ceci. Adrian dühüsen felelősségre vonja Puritát miérr kerüli a lány nem ad magyarázatot de mindkettüjük számára fájdalmas kimondani hogy a lány szakít vele.. M. megint elmegy.Már nem bujkál és Casildáék legnagyobb örömére ugyanugy jár-kel. csak az ujsagban lát egy ujabb cikket a juanos ügyről. Oni majdnem elmondja az igazat a mamájáról de a lány meg elmondja hogy M. ott volt náluk. Oni nem is akar tudni róla..Est. nem biztos benne hogy M. elfelejtette Juant és Juan adddig ugyse törődik vele míg nem tud semmit.Purita vallásos életet képzel magának... Roci megkéri Mayitát ne mondja el apjának M.et aki alig tudja tartani a száját. Juant megint feldühíti egy ujsagcikk..

a tárgyaláson Oni a tanu és egyértelműen azt vallja hogy Juan a szerzője ennek a gyilkosságnak ő bujtotta fel Blancát és együtt követték el. A házban volt Juan így mégha nem is a helyszínen de befolyásolta őt. És hogy volt egymással kapcsolatuk és elakarja venni ez lehet az ok. Juanék kinn várakoznak.Mayita elmeséli miket mondott Oni. és elárulta h. M. ott volt. A tárgyaláson nem áll jól a szánája Blancának.

Ceci bevallja Anselmonak ott járt ahol Marychuy rejtőzött.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

BEATRIX270

SERES VALI,2011.01.27 11:42

EZ NAGYON JO SOROZAT JUAN MIGUEL NAGYON JO PASI DE MAR KIBEKULHETNENEK MARICHUYAL

dombovár

kovács katalin,2011.01.07 10:04

szerintem nagyon romantikus film let belőle és én nagyon szeretem nézni

www.romantikus-sorozatok.gportal.hu

Maia,2010.10.31 16:06

12326@citromail.hu

..Én..,2010.10.31 11:51

Imádom egyszerűen nem lehet lekattani róla!!az a baj hogy péntekenként(áltba kéthtenként )nem láthatom tudja valaki hogy hol lehet visszanézni magyarúl?!nagyon fontos lenne!!köszi
jújj olyan idegbeteg vagyok a részek végén hogy húhh:Dlegjobb sorozat a világon!!!!:D

vélemény

Emese ,2010.10.29 16:03

Szerintem,pont az a jó hogy ilyen lassú!! Mert annyival tovább tart a sorozat...
én imádom és minden nap megnézem!!!!!!!!!!!!!
Marichuy for ever!

nagyon, nagyon lassú

Réka,2010.10.27 20:52

Lesz még itt nagy szar-kavarás... Idegtépő h mindenki hallgat, hazudik, stb... De mindig húzzák-halasszák az egészet. Szrintem jobb lett volna ha csak 100 részes lett volna!! SOKKAL jobb, mert akkor nem lett volna ennyi időhúzás és nem lenne minden ilyen LASSÚ.
Pusssssssz

Rociót

kati,2008.10.05 23:46

sikerült megutálnom.(bocs)Nem értem,hogy mi érdeke fűződött ahhoz,hogy ne mondjon semmit a bátyjának.Marichuy letagadja, hogy otthon vannak, aztán meg biciklire pattan?!Kicsit bosszant ez a huzavona.