Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


41.rész

2008.08.05

Marichuy örül is meg nem is hogy terhes. Váratlanul érte.. Az orvos vigyázatra inti és hogy vissza kell járnia majd hogy megnézzék minden oké-e. és hogy ez a gyerek biztos összeköti őket.. Juant nagy meglepetés éri amikor lányát a kutyával játszadozva találja. Est. Juannak is hazudik hogy ő hozta a kutyát persze Mtől de alig beszélt vele. Mariana pedig már előtte elmondja a gyereknek hogy ő látta hogy M hozta vissza. Est. Juannak elmondja M elég ellenséges vele szemben. ezt leszűrte a kis beszégből is(amit nem is beszélt is vele) M nem hiszi el miért történt ez?? Hogy ezután már hogy váljon el??Ednek elmondja Juan hogy a kutya ismét ottvan a gyerek boldog és hogy Est.nek köszönhetnek mindent. M ellene beszélt nem biztos de gondolta és Est. is ezt mondta. Viv. elmondja Gustavo megcsalását a nővel Letynek persze azt kihagyja hogy ő volt az a nő(gondolom).Amador érkezik az uj szövegkönyvvel és hogy miert dolgozik ezekkel a ruhákkal sok pénzt fog keresni ha sztár lesz. De M nak akkor is ez jelenti egyenlőre a megélhetést. Patricio egy férfit fogad fel hogy legyen a sofőre de mi nem látjuk az arcát... Marychuy tudja milyenek a férfiak hisz Juan ugyanilyen elmondja amit átélt vele. Amador pedig elmeséli a Rómeó és Julia történetét. Juan nagyon örül hogy klány "visszatért" és elmondja hogy Onelia elutazott. A kislány pedig felvilágosítja hogy Marichuy hozta a kutyát.. M a televisánál próbál Amadorral.Roci alig várja hogy hazamehessen és levegyék a kötést. Rákérdez  Mre a férfi neki is elmondja hogy elllene valott és Roci ezt kétli neki mást mondott. Juan szerint akkor hazudott ezt mindenki Est is így mondta neki. Est nagyot néz amikor meglátja ki az uj sofőr:ISRAEL! Anselmo örül hogy Juannál maradt a  kicsi. Juan nem hálás Mnek hisz negatívan tüntette fel. Az tatya megvédi hogy a lány ártatlan csak az igazta mondta. Juan akkor is mérges rá de már nem is érdekli az egész mert ő már nyugodt és az is letisztult benne ami évekkel ezelőtt velük történt.  Sőt ő már el akarja felejteni nem érdekli lehetetlen bármi is közöttük és hogy végzett vele!! Lety rákérdez férje hol volt olyan sokáig este. Cande otthon van de nem dolgozhat hisz beteg. M azt mondja nézze a tv-t amit majd ő vesz ha sztár lesz. de többet nem mondd. Felmegy a szobájába és gondolkozik a gyerek dolgon és már nagyon örül neki!! simogatja a hasát!! de nem fogja elmondani senkinek!!

Másnap Est. elszállítatja magát Israelle. majd egy lámpához érve szó szerint ráugrik és csókolja! aztán mondogatja hogy miert nem gazdag akkor vele lehetne mert szereti!! de nem lehet vele. megint nem térhet vissza a nélkülözésbe. Israel nem érti. Est. majdnem elszolta magát. Amadorral vásárol M aztán kifele jövet beleütközik Edbe. Az nem nagyon örül hogy együtt látja őket. Am szerint miközehozzá. Elhurcolja de M szerint elmondja Juannak. Am mit érdekli most ő van az életében...Ed egyből elmondja juannak aki nem is hiszi el amit Ed lefest hogy vásároltak meg jól elvoltak.. Cande beszél Adriannak hogy M furcsa azzal a titokkal. épp jön és Adr. :épp a titkodról beszéltünk! M megijed de leesik hogy nem az a titok. Juan áá nem féltékeny nem érdekli(csak majd meghal) M kezéből kitépi a szövegkönyvet Adrian így kénytelen elmondani nekik mi lezs. és hog yamador tanácsolta. a többiek bámulnek és óva intik ne higgyen neki ennyire és vigyázzon. M nem enged uj életutat keres magának candenak és a ki nem mondott babának Est szomoru szerelme miatt Isabel viszont fortyog a dühtől.. Megint Amadornál próbál és most csendben kell lenni és szerelmesen nézni.. pont jön Juan megtapsolja a jelenetet. kigyunyolja hogy "ne mondj semmit elég a tekinteted..." meg hogy bocs ha megzavartam vmit..Gustavo véget akarna vetni hisz Lety is gyanakszik. Viv szerint róluk főként semmit. Majd ő megcsókolja. A férfi kibontakozik és vagy ő vagy a nő de menjen. Viv. kergeti.. Juan mérges hisz törvény szerint még a felesége és ne ölelgessen másokat. M nem csinál t semmi rosszat.Amador a szemébe mondja hogy csak féltékeny. Juan tagadja és másodszor nem érdekli M. M meghökken de ő is rávágja hogy már őt se érdekli és menjen.. Juan megütné Amadort de M visszatartja Juant és a karjában marad Amador csak röhög menjen már. Addig nem míg nem beszélt Mel de aztán mégis csak elmegy,pont az ilyenektől óvná mint Amador..visszafordul és még azt is elmondja hogy lánya vele marad. M titkon örül. arra gondol hogy terhes..

azon aggódik hogy most azt hiheti hogy szerelmesek Am.mal. de Am nem érti azt mondta már nem érdekli és gondoljon amit akar. M is osztja ezt a véleményt és nem gátolja semmi senki karrierjében... Ceci rákérdez Isanál mi van Est.el. M elmondja a történteket az atyának és hogy ne törődjön vele nem szenved miatta még ha már utálja is. ugyse tér vissza hozzá már..az utcán Juanba botlik Marychuy és ez alkalommal Juan követeli hogy hallgassa végig

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.