Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


98.rész

2008.10.23

Este ha pasando hoy:

Juant nem hallgatja végig Leo ugyanis mint Marychuyról úgy beszél és ugye minden rosszat összebeszél róla ezt meg Leo nem engedi meg hogy így beszéljen róla.hogy nem is ismeri:! Juan elmondaná hogy M. Lilio de nem hagyja. Őt nem érdekli Amador sem és meg fogja hódítani... Marychuy közli mit hazudott Juannak. Amador még örül is neki.. Ed tisztázza amit ő tud Blanca ennek nagyon örül. Juan fog sora kerülni..marychuy próbálja meggyőzi Am. ot hogy ha kérdi Juanmi akkor mondja hogy igen az övé a gyerek..Amador belemegy.. és hogy akkor a gyereket is hívják Amadornak vagy mint őt Jesusnak..Patr. rákérdez ceciné hogy igaz e amit Est. mondott neki hogy ő M. el maradna őt választaná ha kéne. Juantól megkérdezik hogy volt e egyáltalán boldog a felleségével. Elmondja hogy enm volt soha és igen többször fontolgatta a válást de a gyerekük tartotta össze csak őket és miatta nem vált inkább. Meg hogy a terhesség nem is létezett. Aztán hogy Blanca szerelmes e belé.. Juan inkább csak azt mondaná hogy bizott benne. erre fennhangon elkezdi az ügyvéd hogy ő bujtotta fel és az ő értelmi szerzésében ahjtotta végre a gyilkosságot. ere Blani elkezd ordibálni hogy nem igaz ő ártatlan..Ceci elmondja hogy szereti tiszteli mennyi éve együtt vannak már..azért neki is így kéne gondolkodnia.. Patr.a zonban csak a rosszra emlékezik M.ből..Ceci attól fél hogy ha meghalt volna ki vigyázott volna rá.. ekkor Patr. kicsit emberibb lesz vele..Juan beszélhet Blanival mint orvos és próbálja megnyugtatni. Folytatják is mert jobban van. Juan harcol érte mert szüksége van rá..M. nyugodtabb hogy így mellette áll egy férfi is mintha az apja lenne a gyereknek Juan majd hátha nem mer úgy akciózni.. Cande viszont nem szereti ezeket Amit M. csinál...Amint jön ki Omarba botlik..Est. Rocitól érdeklődik az eseményekről na meg Omarról is hogy ott van e. Juan elmondja hogy miért alkalmazta mire hogy.. és hogy nem Blancaként talizott vele hanem Ivettként ezért ment fel a lakásba..és kiáll mellette hogy beteg. Amiket ők mondanak mind Oni után möndják de az hazugság volt..kicsit elfajul a helyzet a bírónak ekll közbeszólni..aztán a védelem jön. Juan szép elemzést ad a két nő külön személyiségéről és a különbségekről. És logikusan létezhet ez a kettős személyiséég mert ez egy betegség. Mint Blasnca nem is volt jelen a gyilkosságnál. A bírő kérdésére pedig hogy a másikról tudnak de amikor a másik személyiség jön elő nem emlékeznek a másikra. Ivett a ygilkos. és ha nem hiszi ott vannak a papirok orvosoktól és hogy ezek már papirbizonyitékok. jobb lenne ha utánajárnának hogy igenis létezik meg mi ez a betegség..

Marychuy azt hitte már elment és nem jön már.. Omar mit hitt hogy elemgy anélkül hogy harcol érte? nem hiszi hogy szereti ezt a fazont.. és hogy ő még mindig el akarná venni és csábítsa vissza mindent megtesz.. M. pedig nem szerti ugy ahogy ő várná.. Végül omar elfogadja és elmondja hogy Juanmi azt mondta hogy felejtse el és menjen. ő is most Blancaval van elfoglalva..M. másra várt volna?? az arckifejezéséből itelve igen...otthon mindkét férfi jó hírrel tér haza..Azonban Juan megharagszik hogy csak elment hozzá megint mikor az a nő máshoz tartozik és gyereke is van. Erre Omar is emlékezteti hogy ő is harcolt már egy nőért na meg egy gyilkost szándékozik elvenni. Aztán bocsit kér hogy elvetette a sulykot. Patr. jön és megismerkednek. Marych. is szóba kerül.. Patr. a bíróságon történtekről kérdez..M. már nem bírja ezt a sok hazugságot tartani. mots Juan se érdekli ugyis megházasodik,csak a kicsi és ő számítanak. Még Am. al is jól kijön. Cande amit levág...ó anyám..a színházban este Amador azzal ugratja M.et hogy ír egy művet amiben ő játszaná Blancát a beteg asszonyt aki reggel angyal este gyilkl. Juan t is belevenné. M. annyira nem örülne.És főleg hogy előadás előtt ilyenekről beszélnek hogy el veszi juan.. Oni szembesül hogy lánya őt is becsapta ami a terhességet érinti.. Ceci otthon van Roci látogatja meg és Marychuy ügyében tőle kér segítséget aki úgy néz ki patrner ebben..

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Anna és a google

Maia (szerk.),2008.10.23 13:42

Az az igazság hogy én nem is regisztráltam és semmi. Mégis magától kidob a rendszer sztem anak köszönhetően hogy Magyarországon ha a magyar lapokra kattintassz akkor az jön ki amik a legnépszerűbbek leglátogatottabbak. És M.o-on ezek szerint az én CCea oldalam jó helyen van..nem tudom hogy mit tegyél.. de ha vki tud segíteni írhat ide:)

google???

Anna,2008.10.23 12:45

Szia Maia!Regisztráltam a googleban,de hogy lehet felrakni honlapcímet?