Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


92.rész

2008.10.15

Marychuy majd Olgát is odahívja a kicsire vigyázni mert bennük nőkben jobban megbízik..Cande is belemegy bár kicsit játssza a sértődöttet. Nem tudja kiverni a fejéből mit akarhatott Ceci tőle. Patr. és Est egyből bemegy a kórházba és feltétlen be akar menni de nem engedik rákérdeznek. Est. már jósolgat hogy ha meghal az M. miatt van mert őt kereste és az ő hibája. na persze...Patr. bemehet habár állandóan a lányát hívatja aki ugye Marych.Patr. nem hiszi el hogy meg is halhat a felesége. de felébred és M.ről beszél sokat...Est. odakinn megtudhja hogy mi történt a színház közelében karambolozozz. Azt kívánja bárcsak halna meg hogy ne kerüljön az utcára..de egy szemét utálom!!!Cane és Olga elvan amikor jön Juan!!! Látni akarja M.et!!Cande hiába mondja hogy nem élnek már ott csak látogatni jött Juan fenn kopgtat addig Cande kiszökne dehát nem tud:( És Juan könnyen utoléri. Cande azt mondja hogy M. nem akar róla többet tudni .Eközben M. a babával épp odaér de elbujik. Cande vágja a pofákat. de Juan ugye nem látja már meg:( Kérdi hogy M. tényleg nem szereti? Cande nem tudja ezt de nem akarja látni őt és hamarosan megházasodik. de Juan is meg fog? Erre Juan dacból azt mondja hogy persze méghozzá akit szeret meg akire szüksége van:( na persze:) Ceci közli férjével miért volt ott és előző sikertelen  kísérletét is.. Mayita a kistesóról álmodozik..

Cande bavágja hogy hát persze biztos jó ember is az aki embereket öl.. erre Juan elmegy de pont a boltnál visszafordul még de nem látja őket:(Marychuyéknak ugy kell betámogatni Candét..M. nem érti hogy miért kereste habár most neki a legfontosabb a gyereke. és hogy ő minden erejével azon volt hogy elfelejtse Juant de nem tudta mert ő az IGAZI!!!! Patr. is M.et hibáztatja másnap is ugyanugy van majd átvitetik lehet egy magánklinikára.

A bulira készülődik Roci és Mayita. Oni nem akarná hogy a gyerek elmenjen de Roci magával viszi akkor is. A bulin Bea nagyon büszke gyerekére és kívánja bárcsak ne jönne Amad. Vicente óriási meglepetést tart anyjának: Tud járni!!!!!!! Nagyon örülnek és reméli hogy Rocinak is ilyen nagy meglepetése lesz majd...Anselmo a bulin elvonultan pihenő Nelsonba egy kis lelket ver..érkeznek a vendégek csakhogy megjön Amador is!!!Ed teljesen felszívja magát és ki akarja dobni. Am. nem tágít. összevesznek azon hogy kié a gyerek. Am. az ő vére viszont Ed meg elakarja venni Beat és nevére venni a gyereket. még össze is verekednek:! Bea szegény jó nagy botrány van:( kidobják Amadort és folytatódhat a buli. Elsa mintha féltékeny lenne amiket mondott Ed Bearól..Purita nagyon jól érzi magát ebbena  közegben legalábbis ezt mondja..Valvina a szobalánytól értesül a hírről ami cecivel történt és továbbadja Juannak is aki szalad a kórházba. Leo már nem tudja követni ki kicsoda Juan életében.Amador nagyon dühös de M. elmondja hogy igazuk van hisz nem is törődött eddig vele most mit akar.vagy még szereti Beat hogy íyg zavarja hogy Ed elveszi? Am. nem szeret senkit de a gyerek csak az övé. Vicente érkezik lábon!!! azonban kicsit meghátrál amikor látja hogy Roci Umbertoval van:( a kicsit amugy rendbe megkeresztelik:)) Amador bevágja hogy M. inkább törődjön a saját bajával hisz ő is titkolja a gyereke létezését apja előtt. Miért nem mondja ő el neki?? vagy mondja el ő??

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Verus

Veraa,2010.08.28 15:14

IGEN!!!mondja el ő! most nem?? Juannak joga van tudni h van egy gyereke attól a nőtől akit szeret..